Open-Dag Puzzel Fietstocht PRIVO Prinsenbeek

PRINSENBEEK - Het is alweer de zevende keer dat Vogelvereniging Privo een puzzelfietstocht organiseert voor iedereen die dat leuk vindt.

Deze vindt plaats op zondag 7 juli as. Iedereen is welkom vanaf 9.00 uur bij het SBS3 gebouw aan de Strijpenseweg 3 in Prinsenbeek (richting Zevenbergen), wqar de koffie klaar staat en waar ingeschreven kan worden tot 10.15 uur.

Vertrek vanaf 9.30 uur niet eerder en uiterlijk tot 10.30 uur. Onderweg moeten puzzelvragen worden beantwoordt. Ook komen we bij twee adressen waar we in de keuken mogen kijken erg interessant dit mag u niet missen. Het belangrijkste is gezelligheid en veilig onderweg zijn daar draait het om.

De tocht is ongeveer 30 km lang. We verwachten dat iedereen rond 16.30 uur weer bij het SBS3 gebouw terug is. De prijsuitreiking en loterij waar leuke prijzen mee te verdienen zijn, start om 17.00 uur.

Erg belangrijk! Denk om de verkeersregels, houdt uw kinderen in de gaten en meedoen is voor eigen risico. De organisatie wenst u een hele fijne dag met veel zon en mooi weer. Voor inlichtingen: 06-81429678. [l]