Oranjecomité en Jeugdcomité
Teteringen gaan samenwerken

TETERINGEN - Een nieuw bestuur van het Oranjecomité Teteringen en het Jeugdcomité Teteringen hebben onlangs besloten tot nauwere samenwerking. Op 14 juni jl. is daartoe de Stichting Oranjecomité en Jeugdcomité Teteringen aangepast. Het bestuur van de stichting bestaat uit een zestal personen drie van elke stichting.

De doelstellingen en taakstellingen van beide comités blijven onder ieders verantwoordelijkheid, maar deze stichting betekent voor beiden een betere juridische verankering en maatschappelijke positionering. De vele activiteiten van het Jeugdcomité blijven zich richten op de jongeren in ons mooie en levendige dorp. De activiteiten van het Oranjecomité richten zich in het bijzonder op de jaarlijkse dodenherdenking op 4 mei, Bevrijdingsdag op 5 mei en feestelijkheden die een verband hebben met ons Koninklijk Huis. Samenwerking met andere maatschappelijke organisaties behoort ook tot de doelstelling van onze stichting. Voor nadere info verwijzen we gaarne naar de websites van beide comités.

Als U de Stichting wilt ondersteunen in haar activiteiten dan kunt U uw donatie (aftrekbaar) doen op rekeningnummer NL97RABO0150992971 t.n.v. de penningmeester Jan van den Wijngaard, Pieter van Ginnekenstraat 10, 4847 RE Teteringen. [l]