NAC jeugd scoort veel
tegen De Graafschap

BREDA - De teams binnen NAC opleidingen gaan drie weken met vakantie. De uitwisseling van afgelopen zaterdag met De Graafschap leverde veel doelpunten op in Bredaas voordeel.

Midweeks was er een oefenduel voor NAC-20 tegen de Sterren van Morgen. Deze selectie met behendige spelers verraste door bij de rust met 0-2 aan de leiding te gaan. NAC-20 kwam pas rond de 70ste minuut terug. Binnen vier minuten werd driemaal gescoord. In de laatste minuut werd de 4-2 eindstand vastgelegd.

Bij NAC-17 en De Graafschap behaalden de Doetinchemmers het ene punt uit de confrontaties via 1-1. NAC-15 won uit met 2-8. Het werd 7-2 in Breda voor NAC-14. Wederom in Doetinchem was NAC-13 met 1-6 te sterk. Ook bij de Twins Games heersten de Bredase spelertjes. NAC-12 won met 11-5 en NAC-11 uit met 6-18.