Nieuw programma Levenskunst Zuiderhout

TETERINGEN - Levenskunst Zuiderhout presenteert het nieuwe programma voor dit najaar. De programmaraad is trots dat zij weer een gevarieerd aanbod heeft weten samen te stellen voor cultureel geïnteresseerden in de regio én in Park Zuiderhout.

Een gevarieerd programma

Op maandagavond 9 september start Levenskunst met een lezing van geestelijk verzorger Marinus van den Berg over kwetsbare ouderdom. Op 14 oktober gaat journalist en filosoof Ralf Bodelier met u in gesprek over de bemoedigende vooruitgang die we wereldwijd boeken en die we maar amper terugzien in de media. Ad Vermeulen is fotograaf, grafisch vormgever en docent Beeldende Vorming. Hij maakte avontuurlijke zeereizen naar de Zuid- en Noordpool. Tijdens de Levenskunstavond van 11 november toont hij zijn fotoreportages die een getuigenis zijn van de pracht van de Polen, maar ook van de gevolgen van het menselijk ingrijpen. Tijdens de laatste Levenskunstavond van dit jaar op 9 december staat het Weihnachtsoratorium van Bach centraal. Ad de Keyzer geeft aan de hand van fragmenten een toelichting op dit bijzondere werk.


Iedereen is welkom

De bijeenkomsten vinden plaats in Park Zuiderhout, Arnold Janssenlaan 46 in Teteringen. Aanvang is 19.30 uur. Aanmelden is niet nodig. De mogelijkheid bestaat om voorafgaand aan de lezing een hapje te eten in het Grand Café van Park Zuiderhout. Zo maakt u van uw avond Levenskunst een compleet avondje uit. Hiervoor is wel een reservering nodig. Dit doet u via het serviceteam, serviceteam@parkzuiderhout.nl of (076) 5784000.

Meer informatie is te vinden op www.parkzuiderhout.nl/levenskunst. [l]