Filmstill uit het werk van Leonard Passchier.
Filmstill uit het werk van Leonard Passchier. Leonard Passchier

Electron & MotMot gallery openen weer met nieuwe lichting kunst en inspiratie

BREDA - Terug van vakantie - tijd om weer open te gaan en te inspireren met nieuwe, creatieve inzichten. Galeriecafé MotMot gallery opent weer met diverse, kleurrijke en verrassende kunstwerken. Onder het genot van de nog altijd even lekkere koffie en een gewoon goeie tosti kun je weer inspiratie opdoen bij deze grote broedplaats. Of kunstenaars opzoeken, of gewoon even werken.

MotMot gallery toont en verkoopt actueel werk van professionele kunstenaars & ontwerpers die een link hebben met de regio Breda. MotMot selecteert op kwaliteit en actualiteit en zet zich in voor duurzame samenwerkingen tussen galerie, maker en publiek. Naast wisselende selecties in de White cube, vind je in het café voortdurend wisselend aanbod van kunst en ontwerp van regionale bodem: op onze Blue wall.

Vanaf komende vrijdag is er dus weer veel te zien in Electron | MotMot gallery, met in het bijzonder:

16 augustus 16:00u opening White Cube: #takeyourtime

Leonard Passchier (1992) en Raimond Flinterman (1991)

Tijd en geduld zijn schaars. De installaties van de pas afgestudeerde Leonard Passchier en Raimond Flinterman volgen het ritme van natuurverschijnselen. De jonge makers richten hun aandacht op een zekere traagheid - waar wij het geduld haast niet meer voor hebben. In deze editie is de White Cube een rustmoment temidden van hedendaagse hectiek. Kunst waar je rustig van wordt.

De sfeer is informeel, ongedwongen en persoonlijk. Daarom is er geen officiële openingshandeling - de kunstenaars zelf zullen aanwezig en aanspreekbaar zijn voor een goed gesprek over hun werk en thema.

Naast de White Cube is er de Blue Wall: een zestien meter lange wand vol werken van kunstenaars die een link hebben met Breda. De presentatiewand is zo gemaakt dat er minstens 30 á 40 werken op kunnen, die inspireren, prikkelen en verrassen. Van fotografie, illustraties, graphic design tot digital arts (incl. scherm): al deze werken zijn te koop en direct mee te nemen.

Over Electron

Electron is Breda’s grootste ateliercomplex, met 30 studio's, ruim 70 huurders, werkplaatsen, ontmoetings- en presentatieruimtes op 3.500m2 oppervlakte. Meermalen per week vinden in Electron culturele en zakelijke activiteiten plaats waar zowel professionele makers als kunst- en cultuurliefhebbers samenkomen.

Openingstijden MotMot gallery: di t/m do 10:00-18:00u; vrij 10:00–20:00u; za/zo: 12:00-18:00u.

Bezoekadres: Belcrumweg 19, 4815HA Breda. [l]