8e editie Volvo Stad Breda Cup

BREDA - Zaterdag 17 augustus is het weer zo ver! Op de velden van de Bredase Hockey Vereniging Push, strijden de eerste dames- en herenteams van BH&BC Breda, B.N.M.H.C. Zwart-Wit en B.H.V. Push voor de achtste keer op rij om de prestigieuze Volvo Stad Breda Cup, dé stedelijke kampioenstrofee binnen de Bredase hockeywereld.

De Volvo Stad Breda Cup is in 2012 ontstaan ter gelegenheid van het 105-jarige bestaan van BH&BC Breda. Sindsdien organiseren de drie verenigingen per toerbeurt deze officieuze seizoensaftrap.

Het doel van de Volvo Stad Breda Cup is om tophockey en breedtehockey met elkaar te verbinden, elkaar te ontmoeten tijdens sportieve wedstrijden met daar omheen vertier voor jong en oud.

Zaterdag 17 augustus zijn alle hockeyliefhebbers, jong en oud, welkom op het complex van BHV Push om te komen kijken naar wedstrijden op topniveau. De wedstrijden tussen de dames- en herenteams worden op twee verschillende tijden en velden gespeeld, zodat er altijd iets te zien is. Om 12.15 uur trappen de heren van Push af met een wedstrijd tegen Heren 1 van Zwart-Wit. De strijd om de cup lijkt dit jaar spannender te worden dan ooit!

Naast de wedstrijden, staat deze dag in het teken van gezelligheid, samenhorigheid en sportiviteit. Zo is er een springkussen voor de kleinste kinderen, organiseert Sportways een clinic voor kinderen 7 t/m 9 jaar en wordt afgesloten met een borrel en t-dansant.

Met informatie over het speelschema en de overige activiteiten is te vinden via https://www.facebook.com/StadBredaCup. [l]