TTV Open Kwekkeboom Oven 35+/55+ dubbeltoernooi

TETERINGEN - Voor de 20e keer wordt het Open 35+/55+ tennistoernooi voor dubbels georganiseerd door de Teteringse Tennisvereniging TTV. Het toernooi is van zaterdag 24 augustus tot en met zondag 1 september a.s. aan de Donkerstraat 44 te Teteringen. Het staat open voor tennisspelers (dames en heren) van 35 jaar en ouder.

De inschrijving is thans al geopend. Ingeschreven kan worden in 1 of 2 onderdelen. Alle onderdelen worden in poules ingedeeld op actuele rating. Als je inschrijft voor 2 onderdelen, moet je er rekening mee houden dat je weinig mag verhinderen en je in het voorweekend (zaterdag 24 en zondag 25 augustus) beschikbaar bent. De inschrijving sluit op donderdag 15 augustus a.s. Zie verder de website van de vereniging: www.teteringsetennisvereniging.nl.

Het toernooi kenmerkt zich door zijn open ongedwongen sfeer op een van de mooiste tennisparken in de omgeving van Breda. Zeer veel van de deelnemers nemen al jaren deel aan dit gezellige en sportieve toernooi. Dit komt mede door een aantal vaste elementen die dit toernooi kenmerken, zoals de nodige hapjes voor zowel de tennissers als de bezoekers. Nieuw is dat er elke dag voor alle deelnemers van die dag een kleine loterij is met bijvoorbeeld een dinerbon voor twee personen bij de Kleine Abtshoeve. Als afsluiting van onze finaledag op zondag 1 september is er de jaarlijks terugkerende loterij met als hoofdprijs een prachtige reischeque van € 250,- Aan die laatste loterij kan worden deelgenomen door alle deelnemers die bij de trekking aanwezig zijn.

De toernooicommissie is druk bezig met de voorbereidingen om het toernooi en de wedstrijden weer perfect te laten verlopen. Je vriend, vriendin, echtgenoot, echtgenote, collega, buurman of buurvrouw kunnen deelnemen aan dit toernooi en mocht je dit jaar niet kunnen spelen, dan ben je natuurlijk van harte welkom op ons tennispark om jouw favorieten aan te komen moedigen of lekker te genieten van mooie tennispartijen. En wil je deelnemen, let op de sluitingsdatum: donderdag 15 augustus.

De toernooicommissie heet je van harte welkom. [l]