Team presentie tijdens de Open Dag 2018. FOTO MARCEL MOL
Team presentie tijdens de Open Dag 2018. FOTO MARCEL MOL Marcel Mol

Grote veiling bij Open Dag Baronie

BREDA - De officiƫle start van het nieuwe voetbalseizoen is bij Baronie altijd op de Open Dag. Dit jaar op zondag 25 augustus. Deze dag staat vooral in het teken van activiteiten voor de jeugd, maar ook senioren en belangstellende zijn van harte welkom. Nieuwe leden kunnen terecht bij een kraampje voor informatie en inschrijving. Ook is op deze dag de Baronie seizoenkaart voor het seizoen 2019-2020 te koop.

Vanaf 9.00 uur starten we met de teampresentaties van onze jongste pupillen op het hoofdveld. Dat gaat de hele dag door. Na de presentatie is het tijd voor de team foto voor de website, waarna een team activiteit volgt onder leiding van de teamleider. De kinderen van O7,O8 en O9 volgen een voetbalparcours met spelletjes. De kinderen van O10 en O11 ontvangen een voetbalclinic van de hoofdtrainer en de spelers van Baronie 1. De jeugd van O13 en O15 spelen onderling een voetvolleytoernooi. De jongeren O17 en O19 komen voor de team presentatie en de teamfoto.

Rond het middaguur vinden enkele speciale activiteiten plaats op de tribune. Om 12.15 uur is er de loting van het team van de maand (voor o8 t/m 11).Om 12.30 uur de presentatie van de elftallen Baronie Zaterdag 1, Baronie dames 1 en de selectie van Baronie zondag 1.Om 12.45 uur is er een speciaal moment dat Baronie als eerste Bredase vereniging het officiƫle KNVB-certificaat gaat krijgen voor de kwaliteit van onze jeugdopleiding.

Verder staat er deze dag twee keer een veiling op het programma op het gezellige terras voor de kantine. Hier worden prachtige gesigneerde voetbalshirts in de verkoop gedaan. Met handtekeningen van Dennis Bergkamp, Bobby Robson en vele andere. Baronie rekent op veel toeschouwers bij deze Open Dag die het nieuwe voetbalseizoen zal inluiden.[l]