Sportactiviteit. FOTO DECATHLON BREDA
Sportactiviteit. FOTO DECATHLON BREDA Decathlon Breda

Jeugdfonds & Decathlon Sportmiddag

BREDA - Op 31 augustus van 13.00 tot 17.00 uur vindt de Jeugdfonds & Decathlon Sportmiddag plaats. Tijdens deze middag kunnen kinderen van 6 t/m 12 jaar oud bij Decathlon Breda mee doen aan allerlei sporten en activiteiten.

De activiteitenmiddag wordt georganiseerd voor kinderen die nog niet actief deelnemen aan een sport of culturele activiteit of juist willen kennismaken met andere activiteiten. Ze kunnen deze dag deelnemen aan allerlei activiteiten om te ontdekken welke sport of activiteit bij hun past. Zo kan er bijvoorbeeld worden gebokst, aan een bootcamp worden gedaan, gedanst, geskatet, DJ muziek worden gemaakt en circus acts worden gedaan. Het is vooral de bedoeling dat de deelnemers een erg leuke middag beleven. Kinderen die gebruik maken van het Jeugdfonds Sport & Cultuur Breda, hun vriendjes, vriendinnetjes en natuurlijk ook alle andere kinderen die graag aan deze middag mee willen doen zijn van harte welkom!

Er zijn verschillende aanbieders en profs aanwezig om de kinderen diverse skills aan te leren. Ook zijn de ambassadeurs van het Jeugdfonds Sport & Cultuur Breda aanwezig: MMA wereldkampioen Pieter Buist zal clinics geven en International Squash professional Tessa Ter Sluis leert de kinderen hoe je haar sport goed kan beheersen.

De Sport & Cultuur Intro van Breda Actief en de Nieuwe Veste is er om de kinderen te informeren over het sport -en cultuuraanbod in gemeente Breda. Het Jeugdfonds Sport & Cultuur Breda geeft informatie over hoe je kunt deelnemen aan een sport of culturele activiteit als daar thuis niet de financiƫle middelen voor zijn. Brabant Water zal zorgen voor drinkwater en een tof spel en Picnic komt met een springkussen en een gezonde snack. Het belooft dus een hele gave middag te worden. Samen zorgen we ervoor dat alle kinderen mee kunnen doen!

Wil je mee doen?

De sportdag vindt plaats op 31 augustus van 13.00 tot 17.00 uur bij Decathlon Breda (Bavelseparklaan 20). Aanmelden is verplicht en kan via jeugdfondssportencultuur.nl/nieuws/jeugdfonds-decathlon-sportmiddag of via de aanmeldoptie in het evenement op facebook @jeugdfondssportbreda. Vol=vol, dus meld je vooral snel aan.

Jeugdfonds Sport & Cultuur Breda

Zijn de kinderen na deze middag en een eventuele proefles enthousiast geworden en willen ze gaan deelnemen aan een sport of culturele activiteit en zijn er thuis niet de financiƫle middelen. Dan betaalt het Jeugdfonds Sport & Cultuur Breda de contributie of het lesgeld. Kijk voor meer informatie over het fonds op www.jeugdfondssport.nl/breda of www.jeugdfondscultuur.nl/breda. [l]