Sigrid van Gurp.
Sigrid van Gurp. Inezagnese

Verbindingsavond autisme en hooggevoeligheid

BREDA - Verbinden met de mensen om je heen is een verlangen van bijna iedereen, met of zonder autisme of hooggevoeligheid. Dat dit niet altijd even vanzelfsprekend is, ervaren ook heel veel mensen. Hoe doe je dit?

Deze verbindingsavond is bedoeld om mensen te ontmoeten met vergelijkbare vragen, om je vragen te stellen, antwoorden te krijgen en de antwoorden te geven die jij weer voor anderen hebt.

De avond is voor mensen met autisme, hooggevoeligheid, hun partners, ouders, broers, zussen, opa's, oma's, collega's, vrienden, kortom voor iedereen die wil verbinden met autisme of hooggevoeligheid en hierin wil ontdekken hoe groot de mogelijkheden zijn.

Na deze avond ken je meer mensen die willen verbinden met autisme, heb je meer informatie over hoe je dit kunt doen, weet je dat je niet de enige bent die hiermee worstelt, neem je een stukje verbondenheid in jezelf mee naar huis.

De toegang is gratis! Vanuit eigen ervaring en vanuit mijn streven iets te kunnen betekenen voor volwassenen met autisme en de mensen in hun directe omgeving, organiseer ik workshops en bijeenkomsten. Je bent van harte welkom op donderdag 29 augustus van 19.30-21.30 uur in Breda!

Heb je interesse of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Sigrid van Gurp, email: sigridvangurp@hotmail.com of tel. 06-51177924. Na aanmelding ontvang je de adresgegevens in Breda. [l]