1m2 Podium met poezie, muziek en art-performance

BREDA - Op zondag 8 september vindt de tweede editie in 2019 plaats van het 1m2 Podium in het auditorium van het Stedelijk Museum Breda.

In samenwerking met het Stedelijk Museum Breda, biedt dit project in een compacte programmering een gevarieerd programma met Poezie, muziek en art-performance.
Altijd op een zondagmiddag en binnen het tijdsbestek van 14.00 tot 16.30 uur. Elke editie is anders van samenstelling binnen een concept waarbij 1 presentator/performer, 3 of 4 dichters, 1 art-performer en 1 muzikant.
1m2 Podium is gratis bij te wonen. Voor bezoekers die de tentoonstellingen in het museum bezoeken geldt de reguliere entreeprijs. Voor kinderen t/m 12 jaar is de toegang tot het museum gratis.

Line-up
Voor 8 september: Janine Ensslin, performer/presentator; MOKIMOKI, performance duo; Tessa de Swart, dichter; Simone Zwitserloot, dichter; Emily Wielands, dichter; Merel van Slobbe, dichter; Rianne Wilbers, zangeres;
1m2 Podium is een onafhankelijk experimenteel mobiel podium voor literatuur, poëzie, geluid, kunst & performance gerelateerde projecten. Bij voorkeur in samenwerking met derden gerealiseerd vanuit een idee, plek, filosofie en/of experiment. Initiator en organisatie: Marijke Hooghwinkel. [l]