High Tea voor ouderen Prinsenbeek

PRINSENBEEK - Rotary Prinsenbeek e.o. organiseert in samenwerking met Werkgroep “Gezelligheid Samen” van Dorpsplatform Prinsenbeek, Domein Zorg, een gratis geheel verzorgde High Tea op 21 september. Deze is voor bewoners van Hagedonk en andere oudere inwoners van Prinsenbeek uit, die door omstandigheden niet zo makkelijk een dagje uit kunnen realiseren.

Deelname op advies en in overleg met de lokale organisaties: De Zonnebloem afdeling Prinsenbeek, de drie thuiszorgorganisaties, Parochie OLV ten Hemelopneming, Het Kruispunt en de KBO.

Het Dorpsplatform streeft ernaar om binnen Prinsenbeek alle inwoners die zorg te laten genieten die nodig is om het leefgenot te optimaliseren. Hierbij maakt het gebruik van kennis, kunde en inzet van zowel vrijwilligers als professionele organisaties.

Duizenden Rotarians in Nederland ontplooien mooie activiteiten voor een ander. Vaak in de buurt en achter de schermen. De afdeling Prinsenbeek e.o. draagt ook graag haar steentje bij aan de Beekse gemeenschap.

Het dorpsplatform en de Rotaryclub hebben een andere achtergrond en achterban, maar dezelfde doelstelling: een maatschappelijke bijdrage leveren aan de gemeenschap. Gezamenlijk organiseren zij voor de Beekse ouderen een High Tea; een gezellige middag die opgeluisterd wordt door smartlappenkoor “De Liesleut”.

Aanmelden
De High Tea vindt plaats op zaterdag 21 september van 14.00-16.00 uur in Cafe-Zalencentrum Marktzicht in Prinsenbeek. Vanaf 13.30 uur is de zaal open.

Aanmelding dient plaats te vinden met een aanmeldformulier via een van de genoemde organisaties. Dit formulier dient uiterlijk 15 september 2019 te worden gemaild naar Anton Hoeven, coördinator ”Gezelligheid Samen”, e-mail: anton.hoeven@gmail.com.

Indien u iemand kent die valt onder de doelgroep kan deze ook aangemeld worden bij Anton Hoeven, die u dan een aanmeldingsformulier zal mailen. [l]