Afbeelding
Foto:

Goed gevoel én betere gezondheid door Mindfulness-NLP

BREDA - Riny van As, grondlegger van Mindfulness-NLP, geeft al 35 jaar cursussen over inzicht in hoe het brein werkt en hoe je door "momentbesef en emotiebeheer" aan een goed gevoel kunt werken. Vanaf 28 september weer met 4 zaterdagmiddagen in het Mastbosch Hotel Breda. De kortste weg naar ontspanning, zelfvertrouwen, rust, energie en een goed gevoel voor meer veerkracht en een betere gezondheid!

Als mensen spanningen hebben of onder druk staan, worden ze er door bevangen. Dan worden mensen gevoeliger en ontvankelijker voor dingen die niet werken. Zonder oplossing volgt daardoor de burn-out. Het is net alsof deze je dan overkomt. Maar als je leert hoe dat in je hoofd werkt, krijg je er controle over.

Mindfulness-NLP maakt je bewust van je onderbewuste. Zodra je het onderbewuste kunt bereiken en bedienen, begrijp je jezelf en anderen ook beter. Mindfulness-NLP geeft je stuurkracht over je brein en je gedrag. Werk en privé krijgen daardoor die nodige positieve wending.

Vanaf zaterdagmiddag 28 september a.s. start de Basiscursus Mindfulness-NLP in het Mastbosch Hotel Breda van 14.00 tot 17.00 uur. De site van Instituut Mindfulness-NLP geeft je meer informatie en daar kun je ook inschrijven: www.mindfulness-nlp.nl. [l]