De Kidsrun in 2018. FOTO STICHTING BAVEL BEWEEGT
De Kidsrun in 2018. FOTO STICHTING BAVEL BEWEEGT Stichting Bavel Beweegt

'de 5 van Bavel' hardloopevenement viert haar eerste jubileum

BAVEL - Zaterdag 28 september heeft Stichting Bavel Beweegt met rood gearceerd staan in de agenda; het eerste jubileum van ‘de 5 van Bavel’! Deze dag wordt namelijk voor de 5e keer op rij het hardloopevenement ‘de 5 van Bavel’ weer georganiseerd. Een sfeervolle stratenloop door de kern van Bavel voor zowel jong als oud, recreant en wedstrijdloper.

De voorbereidingen zijn inmiddels in volle gang om van het verjaardagsfeestje van dit loopfestijn wederom een groot succes te maken.

Wie jarig is, trakteert!
Tijdens de editie van 2018 namen bijna 500 lopers deel aan de verschillende onderdelen van het evenement. Wat zou er mooier zijn om tijdens het 5-jarig bestaan de magische grens van 500 deelnemers te doorbreken?! Aan het programma en de hulp van onze sponsoren zal het in ieder geval niet liggen. Voor iedereen die deelneemt aan deze editie van ‘de 5 van Bavel’, zowel jong als oud, worden namelijk leuke cadeautjes weggegeven.
Te beginnen voor alle kinderen tot aan groep 8 van de basisschool. Mede mogelijk gemaakt door de actie ‘Prijs Je Wijk’ van de Rabobank Breda mogen ALLE kinderen namelijk GRATIS meedoen aan de Berenboot Kidsrun. Net zoals voorgaande jaren vinden de diverse Kidsruns plaats vanaf 16.30 uur. Inschrijven voor de Berenboot Kidsrun is mogelijk door een mail te sturen naar inschrijvingen@de5vanbavel.nl met vermelding van je naam, adres, telefoonnummer van een ouder, klas en school.
Naast de traditionele La Flamme 5 km wedstrijd staat ook dit jaar weer de Decathlon 10 km wedstrijd op het programma. De Decathlon 10 km wedstrijd start om 15.00 uur. De La Flamme 5 km wedstrijd zal starten, hoe kan het ook anders, om 17.00 uur. Om het verjaardagsfeestje van ‘de 5 van Bavel’ extra elan te geven zullen beide sponsoren voor alle deelnemers die de eindstreep halen een extra presentje overhandigen.

Bavel boven
Maar hier blijft het niet bij! Voor alle Bavelse deelnemers en deelneemsters aan de La Flamme 5 km wedstrijd of de Decathlon 10 km wedstrijd wacht nog een primeur; een heus ‘BAVEL-podium’. Voor de beste mannelijke en de beste vrouwelijke Bavelse nummers 1,2 en 3 liggen namelijk mooie prijzen te wachten! Als dit geen extra stimulans vormt om je dorpsgenoten te verslaan, weten wij het ook niet meer.
Om nu al zeker te zijn van deelname aan deze editie van ‘de 5 van Bavel’ is via www.inschrijven.nl een startnummer te bemachtigen. Voor meer informatie is onze website www.de5vanbavel.nl te raadplegen, alsmede onze Facebook pagina; De5vanBavel. Wij zien u graag aan de start verschijnen op zaterdag 28 september 2019 om er samen met ons een mooi en gezellig jubileum van te maken! [l]