Wedstrijdweekend bij de Bredase Ring

BREDA - Op 21 en 22 september houdt de boksvereniging een wedstrijd weekeinde waarbij op 21 september de senioren aan bod komen en op 22 september de adspiranten en junioren.

Op 21 september komt het Dutch Windmill-team uit tegen een delegatie uit het duitse Pulheimer. Voor Nederland komen uit oa: Toni Klein Meulenkamp en Marcel van der Borght van The Punch boxing Tilburg, Luuk Elzinga van Aleco sport Visions uit Roosendaal, Rutger Schadenberg van BV Emmen en Dejan Bolt van COB Doetinchem.

Het belooft weer een drukke avond te worden, aangezien er al zeker elf partijen vast staan en er nog steeds onderhandeld wordt voor enkele interessante bijpartijen.

De andere dag staat het adspiranten boksen op het programma. Hier komt het aanstormende talent aan bod. Voor de Bredase Ring komen uit : Johan de Bie, Brandley de Laat, Lucas Maes en DanaƩ Lienos. DanaƩ bokst dan zijn tweede wedstrijd terwijl het voor de anderen de eerste maal is dat zij de ring betreden.

De wedstrijden worden gehouden in het gebouw van de Bredase Ring Oranjeboomstraat 163 te Breda. Op zaterdag 21 september is de zaal open om 18.00 uur en aanvang wedstrijden om 19.00 uur. Zondag 22 september zaal open 11.15 uur aanvang wedstrijden 13.00 uur. [l]