De Stokvishallen Breda ontvangt internationale gasten

BREDA - Dana Alexa, danseres en choreografe uit Los Angeles, Verenigde Staten, komt op 5 oktober 2019 naar Nederland om een aantal dansworkshops te geven.

Dana Alexa is op dit moment aan het toeren door Europa. Dankzij dansschool The SCENE uit Breda is er contact met haar gelegd om ook naar Nederland te komen. Ze geeft workshops in verschillende plaatsen, waaronder Breda.

The SCENE wil meer van dit soort workshops organiseren. De workshop van Dana past uitermate goed in de keten van talentontwikkeling voor Urban Dans, deze keten draait al jaren succesvol bij The SCENE. Deze keten van talentontwikkeling voor Urban Dans omvat drie deelgebieden, te weten; 1. Kennismaking met Urban Dans, 2. Verdieping in Urban Dans, 3. Professionalisering binnen Urban dans. Met deze workshop geven we Breda niet alleen een internationale allure maar we zorgen ook voor verdieping van de Urban danstalenten.

Dansloopbaan Dana

Dana Alexa werd geboren in Brooklyn, New York. Ze begon al op tweejarige leeftijd met danslessen. Op haar 21ste werd ze professioneel danser. Ze geeft nu onder meer les bij het Millennium Dance complex in Los Angeles.

Alexa trainde met topinstructeurs in zowel hiphop, jazz, street Jazz en ballet. Ze geeft hiphop en street jazz aan studenten van alle leeftijden en niveaus, voor de hogeschool, dansteams, studio’s, professionele teams en semi-professionele teams.

Dana heeft o.a. samengewerkt met Tyga, Wiz Khalif en Jason Derulo, en is momenteel een vaste dansdocent bij het Millennium Dance Complex in Los Angeles.

Wil jij ook les volgen van deze top choreografe? Schrijf je nu in voor de workshop door een mailtje te sturen naar info@the-scene.nl. Adres: Belcrumweg 62, 4815 HA Breda, tel. 076-5879700. [l]