Cees Bink 40+ badminton toernooi

BAVEL - Dit jaar wordt er weer een 40+ badmintontoernooi georganiseerd door BC Bavel, op zaterdag 2 november van 12:00 tot 16:00 uur. Een toernooi waarbij enthousiast meedoen en sportiviteit belangrijker zijn dan prestaties en winnen. Helaas zonder de stuwende kracht van Cees Bink, die in 2017 is overleden. Vanwege zijn enthousiasme en inzet om steeds een groter en op maat gepland toernooi te organiseren, hebben wij dit toernooi zijn naam gegeven.

Iedere deelnemer schrijft als individuele speler in. Er worden alleen dubbels, mixdubbels of combinaties hiervan gespeeld. Het streven is dat iedereen één keer met dezelfde speler en één keer tegen dezelfde speler speelt. Het streven is dat het spelen van een wedstrijd gevolgd wordt door een wedstrijd rust. De samenstelling van de teams en het wedstrijdschema worden door de organisatie bepaald. Er wordt gespeeld volgens het rally-point systeem (maximaal tot 21 punten) volgens richtlijnen van BadmintonNL. Graag minimaal 15 minuten voor aanvang aanwezig zijn. Na het toernooi is er in de kantine gelegenheid om onder het genot van een drankje het toernooi nog eens door te nemen. Hier wordt ook een kleine prijsuitreiking gehouden.

Inschrijven kan voor de volle toernooiduur (8 wedstrijden) of de halve toernooiduur (4 wedstrijden). De kosten dient men voor aanvang van het toernooi te betalen aan de organisatie. Iedere speler ontvangt een persoonlijk speelschema. De inschrijving dient uiterlijk 12 oktober binnen te zijn.

Inschrijven kan per email naar RC@bcbavel.nl of persoonlijk bij Peter, Jan of Michel. Graag met vermelding van: voornaam en naam, dame of heer, emailadres, speelt hele of halve toernooi, (indien van toepassing) lid van vereniging. [l]