Zing mee in de Lutherse Kerk

BREDA - Vrijdagavond 27 september gaat ‘ZIELSVEEL – zingen in hartje Breda’ weer van start. Een open maandelijkse zangavond in de Lutherse Kerk georganiseerd door stembevrijder Marjo Brenters. Bij ‘Zielsveel’ is iedereen welkom, óók mensen die denken dat ze niet kunnen zingen, of die het niet goed durven. Veel mensen zijn je al voorgegaan, en vaak stonden zij verbaasd over hoe heerlijk en eenvoudig het bleek te zijn!

Bij ‘Zielsveel’ zingen we mantra’s, eeuwenoude én nieuwe teksten en melodieën. We herhalen de mantra’s keer op keer, zodat we ons het lied helemaal eigen maken. Het settelt zich als het ware in ons lichaam. Dan kan onze stem gaan stromen, en mét de stem ook de energie. Het gaat niet om mooi zingen, maar om de ervaring van het zingen zelf. Ons denken raakt daardoor op de achtergrond. Er ontstaat ontspanning en verbinding: met ons eigen lijf en vooral ook met elkaar. Dat zorgt voor plezier en vreugde.

Tussen het zingen door zijn we stil, waardoor we de ervaring nog meer toelaten. En dan zingen we weer. We laten de controle los over hoe het zou moeten klinken en daar komen verrassende samenklanken uit voort!Met of zonder zangervaring: welkom.

‘Zielsveel’ begint om 20 uur en eindigt om 22 uur. Om 19.30 uur gaat de Lutherse kerk open en staat de thee klaar. Adres: Veemarktstraat 11 Breda. Graag vooraf aanmelden via www.marjobrenters.nlof stuur een e-mail naar marjo@marjobrenters.nl.

De volgende Zielsveel zingen staat in het teken van Allerzielen en is op vrijdag 1 november van 20.00-22.00 uur. [l]