Projectkoor Amici Musicali zoekt koorleden

BREDA - Projectkoor Amici Musicali, onder muzikale leiding van Ronald Tichelaar, treedt in de Kersttijd op met liederen uit de kerstcantate Navidad Nuestra van componist Ariel Ramirez.

Navidad Nuestra vertelt het klassieke kerstverhaal door tekstschrijver Felix Luna geplaatst in een Argentijnse omgeving. Het beschrijft de aankondiging van de geboorte van Jezus tot de vlucht naar Egypte, verdeelt over 6 liederen met verschillende Argentijnse ritmes.

Amici Musicali is in 2019 ontstaan uit zangers van Zanggroep Melody uit Zegge en voorheen Zanggroep Ark uit Breda. Vol enthousiasme hebben wij, samen met ons eigen combo, in het voorjaar de musical Jesus Christ Superstar uitgevoerd. Dat is ons zo goed bevallen dat we meteen een nieuwe uitdaging zijn aangegaan!

Met Amici Musicali treden wij in de middag op tijdens het kerstconcert dat georganiseerd wordt door Zanggroep Rucphen in theaterzaal Agora op 22 december 2019.

Op 25 december zijn we uitgenodigd om in de ochtend de kerstviering op te luisteren in de Markuskerk in Breda.

Wij bieden u een unieke kans om samen met ons en ons combo mee te repeteren en er een geweldige uitvoering van te maken. Durft u de uitdaging aan! Iedereen is van harte welkom, ook solisten (m.n. sopraan en tenor).

Wij verwachten van u

Enige ervaring met koorzang en/of notenkennis.

Bij voorkeur aanwezigheid op alle repetities alsmede bij beide uitvoeringen.

Tijdens de uitvoeringen mag gebruik gemaakt worden van de bladmuziek.

Repetitiedata

Vrijdag 1 november 20.00-22.15u (Z).

Vrijdag 15 november 20.00-22.15u (Z).

Vrijdag 29 november 20.00-22.15u (Z).

Zaterdag 7 december 10.00-14.00u (Z).

Dinsdag 17 december 20.00-22.15u (Generale) (M).

De repetities worden gehouden in Gemeenschapshuis Zandberg (Z) Zandberglaan 54/BIS, 4818 GL Breda of, de generale, Markuskerk Breda (M), Hooghout 96, 4817 ED Breda.

Voor aanmelding (vermeld a.u.b. uw zangstem) of meer informatie amicimusicaliwb@gmail.com. [l]