Jeugd in actie op het sportcomplex De Wisselaar aan de Terheijdenseweg.
Jeugd in actie op het sportcomplex De Wisselaar aan de Terheijdenseweg. Lisanne

Open dag Jeugd bij Korfbalclub Terda

BREDA - De Bredase korfbalclub KC Terda houdt op zaterdag 28 september een open dag voor de jeugd vanaf 7 jaar. Vanaf 09.30 uur bent u van harte welkom.

Met hun ouders kunnen de kinderen een kijkje nemen in het fraaie clubgebouw aan de Terheijdenseweg, gelegen op het fraaie sportcomplex achter de ijsbaan. Ze kunnen kijken naar de wedstrijden die dan gespeeld worden maar natuurlijk ook zelf proberen de bal door de korf te gooien. Er wordt uitleg gegeven en er is informatie beschikbaar over korfbal en specifiek over de club.

De jeugdploegen van KC Terda trainen tweemaal per week waarbij je alles leert over deze gemengde sport. Je kunt ten alle tijde instromen en zodra je er klaar voor bent krijg je een wedstrijdshirt van de club en mag je wedstrijden gaan spelen. Deze zijn altijd op de zaterdagochtend.

In de periode november-maart gaat de korfbal de zaal in. Getraind wordt er dan in de sporthal even verderop op de Wisselaar. Wedstrijden worden dan gespeeld in de Ganzerik (Haagse Beemden) of de 3 Linden (Prinsenbeek).

KC Terda staat bekend als de gezelligste korfbalclub van Breda en omstreken. In ons clubhuis worden dan ook veel activiteiten georganiseerd voor met name de jeugd. Maar de allerleukste is natuurlijk het jaarlijkse slotfeest in juni waarin ook altijd veel oudleden op af komen.

Uitslagen afgelopen weekend

DSO C1-Terda C1 3-8
DSO 6-Terda 2 8-4
Focus 2-Terda 1 4-8

Programma zaterdag 28 september

10.00u Terda C1-DSO C2
11.00u Terda A1-Keep Fit A2
12.20u Terda A2-DSO A1
13.45u Terda 2-DSO 6
15.10u Terda 1-Focus 2

Meer info? Kijk op www.kc-terda.com of mail naar info@kc-terda.com[l]