Lekkere bokbieren en folk in Bierreclame Museum

BREDA - De laatste zondag van oktober is traditiegetrouw gereserveerd voor de Bokbierdag. Dit jaar op zondag 27 oktober in het Bierreclame Museum, met ook deze keer een fijn optreden van de Bredase folkband “Navenant”.

Bokbierdag betekent, dat er veel verschillende herfstbokbieren te verkrijgen zijn, zowel van de fles als van het vat. Met een glas mooi donker bier in de hand kun je genieten van het optreden van de Bredase folkband Navenant. Ook zijn er de verschillende oude reclames te bewonderen die met het Bockbier te maken hebben!

‘Buiten wordt het koud en fris, maar niets aan de hand als er binnen muziek en bokbier is!'

Navenant brengt folk, zoals folk moet zijn: heel gezellig, erg gevarieerd en met veel eigen interpretatie. Iers, Frans, Nederlands, en soms een beetje van buiten de Europese grenzen…. Mannen als Motell Rijnen, John Hop en Kees Schoone zijn in Breda wijd en zijd bekend! Accordeon, gitaar, drum, fluit, doedelzak en nog veel meer maken dat ook deze middag tot iets unieks kan groeien… Kijk eens op https://www.facebook.com/FolkgroepNavenant/ of http://navenant.tripod.com

De huppelende tonen van de accordeon en de trekzakken, van de geit die nu als doedelzak zingt, van de whistles en van tientallen snerpende snaren, daarbij het brakke stemgeluid uit de gesmeerde kelen. Het is allemaal...NAVENANT.’

Zoals altijd begint het optreden rond 17:00 uur en is de entree gratis. Vragen? Bel met ons of 076-5220975 of kijk op www.bierreclamemuseum.nl. Lekker genieten van heerlijke Bokbieren en geweldige folkmuziek in een bijzondere omgeving, zondag 27 oktober a.s. dus!

Bierreclame Museum, Haagweg 375, 4813 XC Breda. [l]