Succes Stuif's In(do) breidt zich uit

BREDA - Het succes van Stuif's In (do) blijft niet onopgemerkt. Na inmiddels 32 edities in het Bredase buurthuis Toma gaan we ook een aantal thema avonden meedoen in Buurthuis en Zorgcentrum De Leystroom. De Leystroom is sinds kort een fusietraject gestart met zorginstelling Huize Raffy en Huize Lâle.

Gezamelijk zullen zij een slagvaardige organisatie vormen, zonder elk hun eigen identiteit te verliezen. Samen hebben zij een breed aanbod in zorgverlening en verpleging voor zelfstandig wonende ouderen in Breda en omstreken. Het laagdrempelig houden van de evenementen, geeft de mensen het gevoel welkom te zijn. Een warme sfeer voor iedereen. Geen verplichtingen zoals lidmaatschappen en hoge entree gelden. De ouderen van deze tijd hebben het toch al niet gemakkelijk. Wij willen hen een fijne laatste fase geven in het leven. Maar iedereen is welkom op onze evenementen. We merken dat telkens weer op elke eerste vrijdag van de maand. De reacties van de gasten zijn zo lief,hartelijk en dankbaar. Ze zeggen er telkens weer naar uit te kijken. Het is hun vaste uitje geworden.

Het afgelopen jaar was een drukke periode voor de beide organisatoren Peter en Rianne. Behalve de maandelijkse dansavond, Malam Dansa in buurthuis Toma, zijn er vele optredens en presentaties gegeven op diverse locaties zoals Buurthuis 't Houke, voor Surplus Welzijn Seniorenbeurs in de Grote kerk van Breda, het MINT festival en het grote internationale Country festival Middelkerke in België. enz. Volgend jaar gaan we ook een leuke 3 daagse linedance cruise over de Rijn maken. We doen het graag. En wat is er nu fijner dan je hobby met anderen te kunnen en mogen delen.

Dans- en thema-avond
Op 1 november is het weer de gezellige dansavond, Malam Dansa van Stuif's In(do) in Buurthuis Toma, Wieringenstraat 60 Breda. Dit buurthuis is een onderdeel van Zorgcentrum Raffy. Deze avond begint om 19.30 uur tot 23.30 uur. Peter Hübner zal deze avond optreden en presenteren met diverse gastzangers en zangeressen. Bewoners en hun begeleiders van Huize Raffy mogen gratis naar binnen. Een Indonesische keuken is natuurlijk weer aanwezig.
Op 15 november heeft Buurthuis De Leystroom een thema avond "Saté" georganiseerd en zal Stuif's In(do) hierbij ook een bijdrage leveren in de vorm van een optreden van Peter Hübner. Hij zal het aanwezige publiek verwennen met muziek uit de jaren 50 en 60 en natuurlijk zijn liefde voor Country muziek en evergreens. De entree voor deze avond is gratis. U betaald alleen voor deelname aan het saté buffet. Er is volop gratis parkeerruimte iedereen is welkom. De avond start om 18.00 uur. Kom gezellig langs voor een dansje en een glaasje in buurthuis en Zorgcentrum De Leystroom Lage Kant 60 Breda. [l]