Oogst op tuinderij de Groene Schakel. FOTO CISCA SMALING
Oogst op tuinderij de Groene Schakel. FOTO CISCA SMALING Cisca Smaling

Info-avond Baronieboeren in Prinsenbeek

PRINSENBEEK - Op donderdag 7 november a.s is iedereen vanaf 19.30 uur welkom op de info-avond bij Tuinderij de Groene Schakel aan de Zanddreef 31b in Prinsenbeek. Daar is een tuinderij gestart waar je deelnemer/aandeelhouder van kunt worden en elke week je oogst kunt komen halen….of waar je op het land mee kunt helpen.

Die avond zul je alles horen over dit tweede Baronieboeren initiatief. We doen dit in samenwerking met Circa Smaling van de Groene Schakel.

Kom allemaal om het verhaal te horen. Vooral mensen uit Prinsenbeek en Etten-Leur zijn van harte welkom. De Groene Schakel ligt op de grens van Prinsenbeek en Etten-Leur. Ben je geïnteresseerd in waar je voedsel vandaan komt, ben je voorsta der van lokaal, seizoensgebonden, onbespoten eten en ontmoet je graag mede-geïnteresseerden… Dan is een oogstaandeel bij deze tuinderij iets voor jou. Misschien ben je juist op zoek naar vrijwilligerswerk in de buitenlucht en wil je je steentje bijdragen bij het telen van gezonde voeding? Dat kan ook. Wij vertellen er alles over.

Of misschien wil je wel bestuurslid worden van de Baronieboeren? Zelfs dat kan. We zoeken een bestuurslid dat in Prinsenbeek of Etten-Leur woont en op de hoogte is van het wel en wee daar….Geïnteresseerd? Stuur een email naar info@baronieboeren.nl. Wij zorgen voor de rest. [l]