Christus Triumfatorkerk
Christus Triumfatorkerk Johan Maasbach Wereldzending

Feestelijk heropeningsweekend Christus Triumfatorkerk Breda

BREDA - De Christus Triumfatorkerk aan de Zandberglaan 31 in Breda heropent haar deuren na een grondige renovatie. Het feestelijke heropeningsweekend vindt plaats van vrijdag 22 t/m zondag 24 november.

In een tijd waarin veel kerken hun deuren sluiten, waar zij worden gesloopt of verbouwd tot woningen, winkelcentra, moskeeën enz. zal de Christus Triumfatorkerk haar deuren heropenen als kerk voor de nieuwe generatie. De in de prachtige wijk Zandberg gelegen kerk is van binnen compleet gerenoveerd en ziet er sprankelend, klassiek en modern uit. Ook vanbuiten is zij weer goed zichtbaar door de nieuwe verlichting.

In 1983 opende de Johan Maasbach Wereldzending de deuren van de kerk als Pinkstergemeente. Elke week zijn er bijeenkomsten onder leiding van Pastor Johan Theunis. Jong en oud komt samen om God te ontmoeten, te bidden voor Breda en omstreken en te luisteren naar de prediking uit de nog altijd actuele en relevante Bijbel. Opmerkelijk is dat juist in deze tijd van ontkerkelijking, een nieuwe, jonge generatie zoekende is naar God en de antwoorden op de altijd terugkerende levensvragen. Ook komen de zieken en zij die het moeilijk hebben voor een Godswonder. De vele getuigenissen wijzen erop dat God Holland nog niet heeft verlaten.

Programma heropeningsweekend

Er is een speciaal programma voor het feestelijke heropeningsweekend.

Vrijdag 22 november: Avondbijeenkomst met John T.L. Maasbach, 20:00 uur

Zaterdag 23 november: Kinderfeest (4-12 jaar) 14.00-15.00 uur; Open dag (inloopmiddag voor omwonenden) 16.00-17.30 uur; Point Youth (12-30 jaar) 19.30-21.00 uur

Zondag 24 november: Wekelijkse dienst met Pastor Johan Theunis 10.15 uur; Middagdienst met David Maasbach 15:00 uur

Stichting Johan Maasbach Wereldzending www.maasbach.nl[l]

Pastor Johan en Henny Theunis
Spreker John TL Maasbach
Spreker David Maasbach