‘Rocking Old Chap’ met Hans Emmerik, de Nederlandse Cliff Richard
‘Rocking Old Chap’ met Hans Emmerik, de Nederlandse Cliff Richard J. Brans

Nederlandse Cliff Richard in wijkcentrum Balieweide

BREDA - Op zondagmiddag 10 november wordt u mee teruggenomen naar de jaren 60 en 70, met gezellige muziek van de band ‘Rocking Old Chap’ en kunt u genieten van een optreden van de Nederlandse Cliff Richard, Hans Emmerik, bij Wijkcentrum Balieweide in Breda. Ook kunt u het werk van Anneke de Roo bewonderen, die tekent en schildert intense en spontane portretten, met afwisselende materialen.

Hans Emmerik, geboren in het bevrijdingsjaar 1944, mag al sinds 1961 de titel ‘Nederlandse Cliff Richard’ voeren, nadat hij met zijn toenmalige band, een 2-daagse talentenjacht won. Nog steeds trekt de charismatische zanger, die uitsluitend de grote tophits van Cliff Richard zingt, veel publiek en volgt zijn trouwe schare fans hem nog steeds. ‘Rocking Old Chap’, de gitaarband, met vooral ervaren muzikanten, heeft inmiddels ook haar sporen ruim verdiend.
Deze middag wordt georganiseerd door ‘The Queen of Clubs Entertainment’ onder de naam Kunst en Theater Doornbos, een activiteit van Zorg voor elkaar Breda. Het belooft een gezellige middag te worden, want deze veelzijdige band en de speciale gastzanger, staan garant voor spetterende muziek, waarbij u ook nog kan genieten van een expositie van bijzonder kunstwerk. Wijkcentrum Balieweide, Baliëndijk 82, Breda, zondagmiddag 10 november vanaf 14.00 uur. Toegang gratis. [l]