Afbeelding
Foto: Floris van Bergen

Qmusic The Party XXL met Paul Elstak en Jody Bernal naar Breda

BREDA - Qmusic The Party komt zaterdag 11 januari 2020 met een super foute XXL editie naar Breda! Ook zijn er optredens van Paul Elstak, Jody Bernal en natuurlijk de Qmusic dj’s. Optisport Leisure Center zal deze avond helemaal in het teken staan van de bekendste Foute Party van Nederland met als thema: Hoe Fouter, Hoe Beter.

Qmusic The Party staat voor dansen, feesten en (her)beleven van de allergrootste Foute hits die eigenlijk best goed zijn! ‘Y-M-C-A!’, ‘No no no no!’, ‘Una paloma blanca’, ‘Sex On The Beach’, ‘Mamma Mia’, ‘Wondefull Days’.. alles komt voorbij! Confetti het publiek in, handjes in de lucht, meezingen met twee Qmusic dj’s en losgaan op Paul Elstak en Jody Bernal! Al jarenlang is de Foute Party een begrip in Nederland. De Foute Party is een verkleedfestijn waar ruim 90% van de bezoekers altijd verkleed komt. Het is overigens niet verplicht om verkleed te komen, maar wel een stuk gezelliger.

Kaartverkoop gaat hard!

Kaarten zijn sinds een week verkrijgbaar en het gaat hard. Alle Early Bird tickets waren binnen een paar dagen al verkocht. De organisatie raad daarom aan om tijdig kaarten aan te schaffen mocht je er bij willen zijn. Reguliere kaarten kosten €18 en zijn nog verkrijgbaar via www.q2fouteparty.nl maar op=op. Qmusic The Party XXL begint om 20:00uur en duurt tot 02:00uur. Toegang vanaf 18 jaar en meer informatie kun je vinden op website.[l]