Annelies in de boekentuin. FOTO EVERT VAN KOOIJ
Annelies in de boekentuin. FOTO EVERT VAN KOOIJ Evert van Kooij

Lezing Kinder- en Voorleesboeken door Annelies Harzing

TETERINGEN - Op dinsdag 19 november geeft Annelies Harzing voor de vereniging Teterings Erfdeel een verrassende lezing over haar passie “Kinderboeken”.

Annelies heeft 24 jaar in het onderwijs gewerkt en ze was altijd bezig met kinderen die moeite hadden met lezen. Echter op een gegeven moment vond ze dat het tijd werd voor iets “nieuws”. Ze gaf de zekerheid van een vaste baan op, gooide het roer om en besloot “haar droom” achterna te gaan: een kinderboekenwinkel in Breda die zij nu twee jaar vol enthousiasme vorm heeft gegeven.

Zij heeft een enorme kennis van boeken, is servicegericht, vriendelijk, altijd vrolijk en heeft het allerbelangrijkste, passie voor boeken”. Door al deze eigenschappen kreeg zij onlangs de prijs voor de beste boekverkoper van Nederland. Deze prijs wordt een keer per jaar uitgereikt en kan maar eenmaal worden gewonnen, de eer blijft de rest van je leven.

Als u geïnteresseerd bent in deze met volle overgave gebrachte lezing (voorlezen voor de kleinkinderen is trouwens een leuke bezigheid) dan bent u van harte welkom in Gemeenschapshuis ’t Web, Zuringveld 1 in Teteringen. De aanvangstijd van de lezing is 20.00 uur. De toegang is gratis. [l]