Saskia Mulder. FOTO DEMI KOEN
Saskia Mulder. FOTO DEMI KOEN Demi Koen

Wat is uw verborgen impact?

BREDA - Campus college: De verborgen impact. Dinsdag 19 november van 19.30 tot 21.00 uur (inloop vanaf 19.00 uur) in het Campustheater, Emerweg 27 in Breda (ingang Orion Lyceum). Gratis toegang. Spreker: Saskia Mulder, The Social Reporter.

Hoeveel aarde zouden we nodig hebben als iedereen leeft zoals jijzelf leeft? Die vraag stelt The Social Reporter, Saskia Mulder, aan haar interviewkandidaten op haar YouTube-kanaal. Die vraag stelt ze ook tijdens het Campus College van dinsdag 19 november in het Campustheater in Breda. Wat is jouw ‘verborgen impact’?

In een interactief, vermakelijk college vertelt Saskia over haar allergrootste passie waarvoor ze zelfs haar baan opzegde… duurzaamheid. Als storyteller brengt ze mensen en initiatieven die de wereld verbeteren onder de aandacht. Met veel enthousiasme neemt ze haar publiek mee in haar verhaal. Na afloop weet je precies met welke dagelijkse keuzes jij het meest effectief kunt verduurzamen.

Tijdens dit Campus College is er ook aandacht voor de Herenboeren Breda. Een vrijwilliger komt uitleg geven over de coöperatie die zij hebben opgericht om met 200 huishoudens een professionele boerderij te exploiteren. Een duurzaam lokaal project waarvoor ze nog deelnemers zoeken.

Aanmelden kan via het Google Formulier dat u kunt terugvinden op het Facebookevenement Campus College: de verborgen impact.

Andere data

Komend schooljaar zijn er nog twee andere Campus Colleges gepland.

Dinsdag 4 februari: Hoe wordt ik een influencer? door Bo Brown & Karsten van Broekhoven.

Dinsdag 17 maart: Filosofie door oud-Markenhageleerling Roel Meijvis. [l]