Amado is en getalenteerd singer songwriter die vandaag voor het eerst te zien is in 't Houwke
Amado is en getalenteerd singer songwriter die vandaag voor het eerst te zien is in 't Houwke

Houwke mag zich schrap zetten voor zeer bijzondere muziekzondag

BREDA - Nadat het Koor van Toen tijdens afgelopen Muziekzondag voor een heerlijke muziekmiddag zorgde mag het publiek zich schrap zetten voor een heel bijzonder dubbelprogramma. Op zondag 17 november betreden zowel jong talent als doorgewinterde muzikanten het podium.

Maak voor de pauze kennis met de sympathieke singer songwiter die luistert naar de naam Amado. Geboren op Aruba en in 2012 afgestudeerd aan de Herman Brood Academie besloot hij in 2014 het bandleven vaarwel te zeggen om te werken aan een solo carriere. Tot op heden heeft hij meer dan 300 optredens gehad verspreid over festivals, theaters en muziekpodia door heel Nederland. Het jonge talent is toch nog maar 22 jaar en zijn setlist bestaat uit een gebalanceerde wisseling van eigen geschreven easy listening nummers en diverse covers van grote artiesten. Inspiratiebronnen zijn onder andere Neill Young, Jack Savoretti en Eddie Vedder.

Na de pauze volgt een weerzien met de formatie T.E.S.T. Bas Adriaansen en consorten hebben vaker op het Houwke podium gestaan in wisselende samenstellingen. Ook nu kijken de ervaren muzikanten weer uit naar een mooie Muziekzondag, Het publiek mag repertoire verwachten van onder andere Bob Dylan, Tom Petty, Ferre Grignard en Tom Waits.

Te zien in 't Houwke, Grote Houw 227, van 14.00-16.30 uur. Entree gratis. [l]

De formatie T.E.S.T. is opnieuw te bewonderen in 't Houwke met muziek van onder andere Bob Dylan, Ferre Grignard en Eric Clapton