Geslaagde optredens Rocking Old Chap en NL/Bredase Cliff Richard

BREDA - Zondag 10 november 14.00 uur was het toen de Rocking Old Chap band ging spelen en de toon was gezet... Met een geweldig publiek, waaronder heel veel fans in een overvolle Balieweide was het goed om te zien dat de oldies die deze heren brengen van Old Chap erg geliefd zijn.

Met het altijd leuke polka(feest)nummer als toetje stralen deze mannen onder aanvoering (solo Chap gitaar) veel plezier uit in het maken van muziek. En ik mag wel stellen dat ze alleen maar beter worden... En dan nog de Nederlandse/Bredase Cliff Richard hij geniet nog altijd van een enorme warme belangstelling met een bescheiden opmerking dat het geluid tijdens zijn optreden niet helemaal in orde was wat niet ten goede kwam van zijn optreden. Dank je wel namens alle publiek Old Chap, Harry, Henk en AdJe en Hans (Cliff) en natuurlijk Queen off clubs.

Zondagmiddag 8 december is er een Hollandse middag in de Balieweide met de bekende Nederlandstalige liedjes. Liveoptredens van Old Chap (solo) - hij brengt een aantal Nederlandtalige liedjes - AddjMusic (Adje Verschuren) zal ook een aantal liedjes zingen en er komen special gasten. Dit mag u niet missen. [l]