Het team van Decokay Vromans.
Het team van Decokay Vromans. Foto:

Decokay Vromans al ruim 85 jaar een begrip

Vakmanschap

De familie Vromans is in 1934 begonnen met alleen verf. Tegenwoordig is het heel gebruikelijk om een totaaladvies over woninginrichting te geven. U kunt met tekeningen van uw nieuwe huis of met de foto's van uw bestaande woning naar de winkel. Het team van Jeroen Vromans (3e generatie) neemt dan ruim de tijd om samen op zoek te gaan naar een woonstijl die bij je smaak en wensen past.

Interieuradvies

U vind er gordijnen, vloeren, behang, verf, kasten op maat, raamdecoratie, horren en buitenzonwering. Behalve advies in de winkel – gegeven door Mariska, Monique, Hans, Nienke en Carolien – wordt er ook aan interieur advies huis gegeven. Advies aan huis kan met spontane hands-on tips en ideeën, maar ook door een visualisatie van het nieuwe interieur met fotoshop, 2D of 3D tekeningen. Daarbij is het gratis inmeten en zorgzaam plaatsen door het vaste stoffeerders team Ronald, Peter, Marco, Rob en Frank heel belangrijk.

Toekomstbestendig

In maart 2019 is de derde winkel geopend onder het NAC stadion in Breda. "We bieden nét dat beetje extra; We zorgen voor gezelligheid in de winkel, we hebben een vakkundig en loyaal team en we bieden 'ouderwets' goede service", aldus Jeroen Vromans trots over het enthousiaste team. Laat u inspireren over de laatste ontwikkelingen rondom smarthome domotica, onzichtbare speakers en tv's die wegvallen in u interieur. Dit wordt samen met Technica Nova gerealiseerd worden. Kom langs en laat u inspireren.

Om iedereen te bedanken voor het vertrouwen staan zaterdag 23 november de deuren open om het jubileum met u te vieren met wat lekkers. Zie ook de achterzijde van deze krant voor de jubileumaanbiedingen. [l]