Esther Molenaar
Esther Molenaar Rechtenvrij

Esther Molenaar genomineerd voor VIVA400

BREDA - Esther Molenaar uit Breda is genomineerd voor de VIVA400. Dé lijst van 400 inspirerende, ambitieuze vrouwen. Dit jaar presenteert VIVA voor de twaalfde keer deze lijst met 400 vrouwen die een verschil maken in hun vakgebied. Er zijn vrouwen genomineerd in zes categorieën: Zakenwonders, Creatieven, Wereldverbeteraars, Zorgdragers, Techtalenten en Krachtpatsers. Esther Molenaar is genomineerd in de categorie Zorgdragers.

Esther Molenaar, geboren, getogen en woonachtig in Breda, is genomineerd omdat zij het afgelopen jaar het verschil wist te maken in haar vakgebied. Waarom moeten patiënten op deze manier behandeld worden? Kan dit niet beter? Deze vragen vormen de leidraad door Esther haar carrière. Ze deed onderzoek naar een nieuwe behandeling voor mensen met de ziekte van Parkinson en na afronding is Esther scholing gaan geven om zorgverleners te leren hoe ze deze personen van de beste behandeling kunnen voorzien.

Op dit moment is Esther bezig met een promotieonderzoek dat in het teken staat van het verbeteren van de fysieke zelfredzaamheid van ouderen in de wijk en geeft ze les aan de master Fysiotherapie op de Hogeschool Utrecht. Een gedreven zorgdrager, met een mooie visie en bewonderenswaardige idealen. Met recht genomineerd als inspirerende en ambitieuze vrouw.
De winnaars van de felbegeerde VIVA400-award worden op donderdag 12 december bekend gemaakt tijdens een feestelijke awardshow. Via deze link kan je op Esther stemmen: https://www.viva.nl/viva400/zorgdragers/ [l]