NAC onder 19 verliest van Feyenoord

BREDA - Voor NAC-19 wordt het haast een onmogelijke klus om ook na de winterstop in de eredisie te blijven uitkomen. Voor veel publiek werd op eigen terrein van Feyenoord met 1-2 verloren. Hierdoor zijn de laatste drie wedstrijden van cruciaal belang om nog een kans op behoud te realiseren. Maar Ajax en PSV zijn daarbij de tegenstanders.

Pjotr Kestens zorgde voor de 1-0. Via een strafschop werd het nog voor rust gelijk. Halverwege de tweede helft werd de Bredase verdediging uitgespeeld: 1-2.

NAC-17 kende geen problemen bij Rods JC en won met 0-4. Hier is de stand aan kop: AFC 9-21; De Graafschap 9-19 en NAC-17 9-18. Komende zaterdag komt koploper AFC op bezoek.

NAC-15 speelde bij SC Heerenveen met 2-2 gelijk en ziet Alphense Boys dichterbij komen. Het verschil is nu drie punten in het voordeel voor de koploper NAC-15.

NAC-14 klopte PEC Zwolle met 2-1 dankzij twee doelpunten van Camiel Wagemakers. NAC-13 speelde met 2-2 gelijk tegen FC Volendam. Deze laatste twee teams bezetten de vijfde plaats op de ranglijst.