Enige pakjes in 2018. FOTO ANTON HOEVEN
Enige pakjes in 2018. FOTO ANTON HOEVEN Anton Hoeven

Zon in de Schoorsteen Prinsenbeek zoekt nog gevers

PRINSENBEEK - Gezellig samen Sinterklaas vieren met snoepgoed, liedjes en voor iedereen een cadeautje: dat is niet voor iedereen weggelegd. Er zijn ook mensen in ons dorp die dit jaar niemand hebben om Sinterklaas mee te vieren. Of aan wie het Sinterklaasfeest voorbij gaat, omdat ze ziek of hulpbehoevend zijn. Deze mensen wil de Zonnebloem afd. Prinsenbeek verrassen met de actie Zon in de Schoorsteen!

Wilt u (anoniem) helpen om mensen een Sinterklaascadeautje te bezorgen? Fijn! We zoeken mensen die een cadeautje van ongeveer 5 euro kopen, dat leuk inpakken en er een rijmpje bij maken (niet verplicht). Stuur ons voor 25 november een mailtje of vraag bij ons een aanmeldingsformulier aan om ons te laten weten voor hoeveel mensen u een cadeautje wilt maken.

We zoeken nog gevers omdat we meer adressen voor een cadeautje aangemeld hebben gekregen vanuit de Zonnebloem, thuiszorginstellingen, kerken etc. , dan het aanbod voor het maken van de cadeautjes.

De cadeaus kunnen ingeleverd worden tot 30 november.

Op de kisten in de Zilverberk liggen enveloppen met stickers. Wil je een sticker 'V' plakken als het cadeau voor een vrouw is, sticker met 'M' als het cadeau voor een man is en een sticker uit de envelop 'N' als het cadeau voor zowel man als vrouw kan zijn.

U kunt de pakjes afgeven (tijdens de openingsuren) in de Zilverberk of op onderstaande adressen.

Bij vragen stuur ons een mailtje naar zonindeschoorsteenprinsenbeek@hotmail.com, of bel (bij voorkeur tussen 17 en 19 uur) naar Ella van Hulst, de Gemetjes 15, tel. 076-5417905; Erica Heutz, Kapelstraat 13 D, tel. 076-5426360. We hopen dat we ook dit jaar weer alle voor deze actie aangemelde personen weer van een cadeautje kunnen voorzien. [l]