Duo Multatuli komt naar Ulvenhart Klassiek

ULVENHOUT - In de reeks concerten voor jong toptalent op de 2e zondag van de maand, komt op 8 december het duo Multatuli naar Ulvenhart. Aanvang concert 15.00 uur.

Het duo bestaat uit Jan van der Plas speelt cello en Stephan Harsano, piano. Hun missie is op nieuwe manieren muziek naar het publiek te brengen.

Jan van der Plas (1997) studeert aan het conservatorium van Amsterdam met lessen van Jelena Ocic, Gideon den Herder, Dmitri Ferschtman en Monique Bartels. Hij won diverse prijzen bij het Prinses Christina Concours en het Herman Krebbers Concours in Kampen. Jan bespeelt een cello gebouwd door Annelies Steinhauer uit 2000, beschikbaar gesteld door het Nationaal Muziekinstrumenten Fonds.

Stephanus Maximilian Harsono (1996) werd geboren in Semarang, Indonesië. Hij kreeg pianolessen van zijn moeder en op Indonesische muziekscholen en vanaf zijn 16e jaar op het Conservatorium in Amsterdam. Hij heeft concerttournees naar Europa, Azië en Australië gemaakt. Hij won de eerste en publieksprijs bij landelijke finale Prinses Christina Concours. Optredens in kamermuziekverband en als solist bij diverse orkesten.

Ontvangst vanaf 14.30 uur. Aanvang concert 15.00 uur. Graag reserveren per e-mail met uw naam, het aantal plaatsen en de concertdatum naar info@ulvenhart.nl of per telefoon: 076-5616089 of 06-30054267. Landgoed Ulvenhart, Heistraat 16, 4858 RL Breda / Ulvenhout AC. Let op: ook in Breda is een Heistraat. Dus bij navigatie opgeven: de postcode 4858 RL of Ulvenhout AC als Gemeente. [l]