Mustafa wist tweemaal te scoren tegen Longa'30. FOTO PIET RAATS
Mustafa wist tweemaal te scoren tegen Longa'30. FOTO PIET RAATS Piet Raats

Baronie ontvangt Minor op Super Sunday

BREDA - Baronie is afgelopen zondag door de winst bij Longa'30 in Lichtenvoorde geklommen naar de tweede plaats achter Halsteren.

Baronie kwam in de eerste helft dankzij een benutte strafschop van Mustafa Mohammed op 0-1 en zag nog een doelpunten worden afgekeurd. In de tweede helft beslist Baronie in de 82ste minuut door Jens Wirix de wedstrijd en maakte Mustafa er nog 0-3 van.

Super Sunday

Komende zondag is het Super Sunday op de Blauwe Kei want Baronie heren 1 en dames 1 spelen allebei thuis. De dames ontvangen om 11.00 uur Schijf en Baronie ontvangt het Limburgse Minor. Minor won thuis afgelopen zondag met 0-2 van Silvolde. Baronie gaat zeker zondag weer voor de drie punten en wil graag de eerste plaats in de tweede periode vast houden. Baronie-Minor zondag 8 december om 14.30 uur op sportpark de Blauwe Kei.[l]