De wisselzone in voorgaande jaren. FOTO HANS VAN BERKEL
De wisselzone in voorgaande jaren. FOTO HANS VAN BERKEL hans van berkel

MOS Accountants Crossduathlon Etten-Leur

ETTEN-LEUR - Op zondag 10 februari wordt alweer de 19e editie van de Mos Accountants Crossduathlon georganiseerd. Het belooft een speciale editie te worden omdat er nogal wat veranderingen doorgevoerd worden.

De startlocatie is bij Wijn- en Asgergeboerderij De Santspuy, het hardlopen gaat langs wijnranken en aspergevelden, het fietsen gebeurt bijna helemaal in het bos op een snel, technisch en gevarieerd parcours. De wisselzone is min of meer verhard dus droog. Voor de toeschouwers een bijzonder overzichtelijke wedstrijd. Voor drankjes en hapjes kunt u terecht in een verwarmde kas.

Kortom een geheel andere crossduathlon. De voorinschrijving is reeds geopend en dit kunt u doen via onze website www.crossduathlonetten-leur.nl. We hebben twee startseries: een korte serie om 10.30 uur en een lange serie om 12.00 uur. Ook wordt er weer om het Etten-Leurs Kampioenschap Crossduathlon gestreden bij de korte serie. Deelname kan in beide series als solo maar ook als duo.

Gaat er op 10 februari eindelijk weer eens een Nederlander winnen bij de wedstrijdserie van de Mos Accountants Crossduathloin Etten-Leur of gaat er een Belgische deelnemer met de zegebloemen naar huis? We zullen het gaan zien..... [l]