Geen succes KV Focus teams

ETTEN-LEUR - Het laatste speelweekend van 2018 was geen succes voor de teams van KV Focus. Er kwamen slechts 3 ploegen in het veld en geen van de teams kon hun wedstrijd winnend afsluiten.

Focus D1 moest naar Oud Gastel voor de wedstrijd tegen Juliana D2. Ze konden niet verhinderen dat Juliana de wedstrijd winnend afsloot. Toch hebben ze goed hun best gedaan maar het zat er gewoon niet in. Jammer maar de volgende keer beter. In Hoeven was Springfield B1 net iets sterker dan Focus B2. Ondanks het goede spel van Focus B2 werd er slechts met klein verschil verloren Focus 3 moest in s Gravendeel aantreden tegen Ado 5 Het was een wedstrijd waarin Focus 3 niets in te brengen had en er werd dan ook royaal verloren.

Uitslagen

Juliana D2-Focus D1 7-4

Springfield B1-Focus B2 8-5

ADO 5-Focus 3 19-4

2019
Voor het nieuwe jaar staan er pas op 12 januari wedstrijden op het programma. Goed voornemen voor 2019 om te gaan sporten denk dan eens aan korfbal. Een voordeel is dat het een familiesport is dus iedereen kan meedoen. Nog een voordeel is dat het een gemengde sport is met teams die bestaan uit jongens/heren en meisjes/dames. En er is geen wachtlijst men kan na een paar trainingen toegevoegd worden aan een team. Voor meer info over korfbal en KV Focus verwijs ik naar onze site www.kvfocus.nl. vanuit de site kan en ook doorklikken naar onze facebookpagina. [l]