Wintercircus Lions. FOTO KOEN VAN HOOFT
Wintercircus Lions. FOTO KOEN VAN HOOFT Koen van Hooft

800 blije bezoekers gratis naar het wintercircus

ETTEN-LEUR - Lionsclub Etten-Leur e.o. maakte een gratis bezoek aan het wintercircus in Etten-Leur mogelijk voor 800 vaak minder validen ouderen, uit huis geplaatste kinderen en vluchtelingen-gezinnen.

Hiervoor zijn diverse maatschappelijke organisaties in de regio benaderd, waaronder de grote zorginstellingen zoals Avoord en Amarant, maar ook de stichtingen zoals Leergeld, Zonnebloem, de voedselbank en het Steunpunt Vluchtelingen Etten-Leur. De belangstelling hiervoor was zo overweldigend dat helaas niet alle aanvragen konden worden gehonoreerd.

De Lionsclub Etten-Leur en omstreken is al ruim 30 jaar actief in de Etten-Leurse gemeenschap onder het motto: "we serve" ("wij dienen"). De kosten van de circusvoorstelling werden bijeengebracht door een Wijnproefavond die de Lions jaarlijks organiseren en waarvan de opbrengst ruim € 10.000 was.

Momenteel is de Lionsclub ook druk bezig met de inventarisatie van de wensen die in de wensboom zaten die in het winkelcentrum stond. Iedereen krijgt voor het eind van deze maand bericht of de ingediende wens kan worden gehonoreerd. [l]

Wintercircus Lions. FOTO KOEN VAN HOOFT
Wintercircus Lions. FOTO KOEN VAN HOOFT