KV Focus weer van start

ETTEN-LEUR - Het nieuwe jaar is net begonnen en na een rustpauze vanwege de feestdagen gaat de competitie weer van start. Komende zaterdag worden er 2 wedstrijden uit gespeeld en 5 wedstrijden in zowel Etten-Leur als in Zevenbergen.

Programma zaterdag 12 januari

Focus D1-ADO D2 av:09.30u Turfschip Etten-Leur

Focus B1-Terda B1 av:10.30u Turfschip Etten-Leur

Focus A1-Terda A1 av.11.30u Turfschip Etten-Leur

Ventura Sport C1-Focus C1 av.12.45u Apollohal Strijen

Focus 1-Springfield 1 av.13.00u De Borgh Zevenbergen

DSO(K) B3-Focus B2 av.14.00u De Nierveart Klundert

Focus 2-Thor(R) 2 av.14.20u De Borgh Zevenbergen

Kom ook korfballen
KV Focus is een korfbalvereniging die ontstaan is uit de samensmelting van ELKV en KV Zevenbergen. ELKV had de jeugd en KV Zevenbergen de senioren. Dit is uitgegroeid tot een nieuwe gezonde vereniging KV Focus. Maar zoals elke vereniging kunnen we bij KV Focus altijd nieuwe leden gebruiken. Het voordeel is dat het een gemengde en een familie sport is zodat het hele gezin de sport kan beoefenen En bij KV Focus is er geen wachtlijst zodat men gelijk geplaatst kan worden in een team van hun leeftijdsklasse. Maar eerst kan men 4 keer gratis meetrainen om te kijken of korfbal wel iets voor je is. Dan pas hoef je te beslissen of je al dan niet verder wilt gaan bij KV Focus. Kom gerust op maandag en donderdag voor de senioren eens een keer naar de trainingen kijken in De Borgh in Zevenbergen of bij de jeugd op dinsdagavond in het Turfschip. Maar natuurlijk kan men ook eens een thuiswedstrijd komen bekijken. Er zijn dan altijd mensen aanwezig die u meer kunnen vertellen over korfbal en KV Focus. Voor de allerkleinste van 3 t/m 6 jaar is er om de week de kangoeroeklup. De Kangoeroe Klup is een beweegvorm voor de allerkleinsten. Kinderen maken op een leuke en ongedwongen manier kennis met de korfbalvereniging, maar bovenal leren ze bewegen en samenspelen. Speciaal bedoeld voor jongens en meisjes van 3 t/m 6 jaar. De training is van 09.30 tot 10.30 uur en vind plaats in het Turfschip in Etten-Leur.
Voor meer info over KV Focus verwijs ik naar onze site www.kvfocus.nl en vandaaruit kan men gelijk door naar onze facebookpagina. [l]