Sportgala vraagt foto's van sporters en sportploegen

ETTEN-LEUR - Tijdens het centrumFIT sportgala op zaterdag 26 januari in Nieuwe Nobelaer worden alle sporters, ploegen/teams aan het publiek gepresenteerd. In verband met deze presentatie, welke al jaren op een unieke manier verzorgd wordt door Leo Dekkers, wordt gevraagd om zo snel mogelijk een (of meerdere) recente (actie)foto(’s) en een portret-teamfoto per e-mail naar Leo Dekkers te sturen (ldekkers@me.com). Gelieve niet te wachten tot het laatste moment waardoor Leo wellicht in tijdnood komt.

Stemmen voor publieksprijs

Wie gaat dit jaar de publieksprijs winnen? Als u nog niet heeft gestemd is het misschien nog net niet te laat. Alle kandidaten hebben inmiddels al stemmen binnen gehaald. Op het centrumFIT sportgala wordt bekend gemaakt wie de Piet Sprenkels publieksprijs uiteindelijk in de wacht heeft weten te slepen. Tot 10 januari kunt u uw stem nog uitbrengen. De namen van de sporters waarop gestemd kan worden vindt u op de website www.sportgala-ettenleur.nl.

Programma

Inmiddels is de werkgroep sportgala druk bezig met de detaillering van het programma. Natuurlijk draait alles om de bekendmaking van de verschillende sporttitels van Etten-Leur. Maar deze bekendmaking wordt omlijst door een uniek entertainment programma.

De muzikale invulling wordt, naast Milène, dit jaar voor het eerst mede ingevuld door drie lokale zangeressen: Carola Wijtmans, Laura Prins en Kirsten Jochems. Zij nemen m.n. de finale en de after-party voor hun rekening. Dans wordt wederom verzorgd door Trivium Sport&Dance en door dansstudio Nicole van Twist. U kunt genieten van een karate demonstratie en als klap op de vuurpijl heeft de galagroep zelfs twee spectaculaire publiekstrekker weten vast te leggen. Ten eerste een adembenemende Wheel Sensation Act “Arial Ring”, een act die enkele meters boven het podium uitgevoerd wordt door Laura Stullich. Ook over de LED Cyrwheel act uitgevoerd door David Metz zal nog lang nagepraat worden. U begrijpt dat een dergelijk programma niet gerealiseerd kan worden zonder de medewerking van onze sponsoren. Hartelijke dank. U vindt ze allemaal op onze website. [l]