ETTEN-LEUR - Pop- en rockcovers uit de jaren ’60-’70-’80 door Fat Bleach, Best Cellar en Tot Dan! Deze 3 Etten-Leurse bands zullen een avondvullend programma verzorgen waarbij uitsluitend nummers uit de jaren 60, 70 of 80 live zullen worden vertolkt.

Waan jezelf eerst in de jaren 60 waarbij o.a. The Beatles en Johnny Cash voorbij zullen komen om daarna de classic rock uit de jaren 70 te voelen en ten slotte de nederpop van de 80’s opnieuw te beleven. Zaterdag 19 januari, aanvang 20.30 uur, zaal open 19.45 uur. Info: www.nieuwenobelaer.nl.

Fat Bleach

4 muziekfreaks die toevallig ook nog een beetje muziek kunnen maken. Die vette nummers uit de 50’s en 60’s. Soms bijna origineel en soms in een speciaal jasje. Denk aan: The Beatles, Johnny Cash, Cliff Richard, Johnny Kid and the Pirates, Roy Orbinson, The Rolling Stones. Iedere keer als we muziek maken hebben we heel veel lol met elkaar.

Best Cellar

Best Cellar is een pittige gitaarband die je een muzikale reis door de tijd biedt. Nummers van eind jaren 50 tot en met de jaren 70 vliegen je om de oren. Soms is er een stout uitstapje naar recentere tijden. De band heeft zich laten beïnvloeden door muziekhelden als Elvis Presley, The Beatles, David Bowie, Deep Purple, Kings of Leon en The Dandy Warholes.

Tot Dan

Tot Dan is ontstaan vanwege de gedeelde muzieksmaak voor o.a. Nederpop en herkenbare rock en pop uit de 70’s en 80’s De muziekstijl van de band was al snel bepaald. Het repertoire bestaat uit o.a De Dijk, De Scene, De Kreuners, Doe Maar, Raymond van het Groenewoud, maar ook Herman Brood, Bryan Ferry, the Beatles, Robert Palmer, The Blues Brothers, Fleetwood Mac, Joe Jackson en The Romantics passen prima in dit tijdsbeeld. Tot Dan brengt de oude classics weer tot leven. Een feest van herkenning voor jong en oud. Het plezier van muziek maken staat voor Tot Dan op de eerste plaats! [l]