Koor, combo en dirigent Theatr'EL. FOTO THEATR'EL
Koor, combo en dirigent Theatr'EL. FOTO THEATR'EL Foto: Theatr'EL

AGENDA

Zaterdag 19 januari

Dansavond wijkvereniging Grient/SanderBanken

20:00 | brede school d'n Overkant

Zaterdag 19 januari houden we onze eerste dansavond in het nieuwe jaar. Op deze avond kunt u stijldansen, maar ook de linedancers worden niet vergeten. DJ Willy zorgt voor de muziek, maar verzoekjes zijn uiteraard welkom. Aanvang 20.00 tot 24.00 uur. Adres: brede school d'n Overkant, Edward Poppelaan 18, Etten-Leur.

Zondag 20 januari

Snertconcert met Theatr'EL

14:00 | Het Turfschip

Januari, de maand van 'net niet'. Geen feestdagen, geen vakantie in het vooruitzicht, nog steeds donkere dagen en vaak slecht weer. Echt weer voor erwtensoep. Dat gaan we regelen! Samen met Just Us uit Prinsenbeek organiseert Theatr'EL op 20 januari het snertconcert. U koopt een kaartje en krijgt na afloop gratis een bakje snert! Theatr'EL en Just Us vrolijken uw donkere januarimaand op. We zingen liedjes uit de 20e en de 21e eeuw, u kent ze vast. Kaartjes zijn verkrijgbaar bij het Turfschip, Bruna, VVV Etten-Leur en uiteraard bij de leden van Just Us en Theatr'EL. Dat wilt u toch niet missen? Het Snertconcert begint om 14.00 uur.

Woensdag 23 januari

Presentatie over Guatemala

13:45 | De Linde

Op woensdag 23 januari zullen Renje en Frans van Rij een presentatie verzorgen over Guatemala in Midden Amerika. Hierover schrijven zij het volgende: 'Omdat onze dochter daar woonde, hebben we Guatemala 16 keer bezocht en daar ook vrijwilligerswerk gedaan. Eerst een scholingsproject voor (werkende!) kinderen en nu proberen we arme families, die in een krot van plastic, karton en oude planken wonen, aan een huis te helpen. Wij vertellen over het land, over het (openbare) leven van de mensen daar en over het vrijwilligerswerk dat wij daar doen. Het land, de mensen, de cultuur en de geloofsbeleving zijn totaal verschillend in vergelijking met ons land. Wij beloven een mooie vertelling, doorspekt met voorvallen en ervaringen en ondersteund met foto's en filmmateriaal.' Wij komen bijeen om 13.45 uur in De Linde, Wipakker 16 te Etten-Leur. Belangstellenden zijn welkom.