Concert Constantia, Hoedadso en conferance Ronnie Buiks

ETTEN-LEUR - Zaterdag 5 januari heeft Muziekvereniging Constantia samen met Hoedadso en Ronnie Buiks het nieuwe jaar ingeluid. Het KerstCircus had hiervoor de circustent aangeboden. Het publiek kreeg een gevarieerde voorstelling met veel humor en muziek.

‘En dat hebben wij gewoon in Etten-leur’. Zo reageerde Ronnie Buiks op de muzikale opening van Constantia en Hoedadso. Dat hij meer kan dan politiek werd duidelijk met het grote aantal grappen die hij op het publiek afvuurde. Hij werd duidelijk geïnspireerd door zijn vrouw, de ouderenzorg en de burgermeester. Uiteraard was deze laatste ook aanwezig bij de voorstelling.

Constantia en Hoedadso

Constantia speelde onder leiding van Arelette Zwaans muziek uit films zoals de Lion King en Little Mermaid. Maar ook een Waltz van Shostakovich. Hoedadso, onder leiding van Adri Kas, zorgde voor een goed gevoel met meeklappers van Tom Jones en nummers zoals “Feeling good” en “Its oh so quit”. e zangers en zangeressen maakten deze bijzondere voorstelling compleet. Kortom een geslaagde avond. [l]