Bij 'Vitality World' worden de lessen kleinschalig met heel veel persoonlijke aandacht gegeven. FOTO FRANS VAN DER BOM
Bij 'Vitality World' worden de lessen kleinschalig met heel veel persoonlijke aandacht gegeven. FOTO FRANS VAN DER BOM Foto: Frans van der Bom

Nieuw in Etten-Leur: 'Vitality World' – body-mind-soul

ETTEN-LEUR - Voor hem of haar die op zoek is naar een vorm van bewegen waarbij lichaam en geest samenwerken èn die niet houdt van grote anonieme groepslessen, is sinds 21 januari 'Vitality World' in Etten-Leur gevestigd. Bij 'Vitality World' worden de lessen kleinschalig met heel veel persoonlijke aandacht gegeven, met als doel de cursisten flexibeler en sterker te maken, zodat ze meer gebalanceerd in het leven komen te staan.

DOOR FRANS VAN DER BOM

De drijvende en stimulerende motor achter 'Vitality World' is Rita Post. Ze zet zich al jaren met passie en liefde in om mensen een goed gevoel te geven. Door hen te laten ervaren wat ze echt voelen, willen en kunnen. Haar expertise ligt in de fitness- en wellnessbranche. Ze heeft haar roots in Breda, waar ze jarenlang een aantal sportcentra runde. Om zichzelf verder te verdiepen in body-mind en met name de yoga filosofie volgde ze gedurende twee jaar opleidingen in India en Vietnam. Daarvoor had ze in Nederland al de 500 uurs yoga opleiding afgerond. Haar medische, sportieve en creatieve achtergrond zie je terug in haar lessen. Ze werkt altijd vanuit de mogelijkheden van je lichaam en laat je je eigen grenzen voelen en verleggen. Haar lessen zijn toegankelijk voor iedereen en tevens geschikt voor mensen met klachten.         

Missie

De missie van 'Vitality World' is om een toegankelijke plek te zijn in Etten-Leur waar mensen terecht kunnen voor deskundige lessen, workshops en massages, gegeven door gepassioneerde docenten. Wij geloven dat ons aanbod maatwerk moet zijn omdat ieder lichaam anders is, want niemand is hetzelfde. 'Vitality World' is uniek in haar aanpak. We besteden aandacht aan het 'geheel'. Alle aspecten van het mentale, fysieke en emotionele deel van de mens worden vertegenwoordigd.

Twee zalen

In een tweetal zalen wordt kleinschalig gewerkt aan meerdere disciplines:

In de Play & Fit Ruimte worden actieve lessen gegeven die gericht zijn op de algehele fysieke gesteldheid zoals Fit & Strong, Fit & Dance, Fit & Pump, Pilates en Drums Alive.

In de Body & Mind ruimte worden verschillende Yogastijlen, Body Flow en Meditatie beoefend.

Ruim scala aan mogelijkheden

Naast groepslessen biedt 'Vitality World' diverse massages, cursussen, workshops en specials aan. De eerste massagebehandelingen zijn al van start gegaan en vrijdag 22 februari om 19.30 uur staat er al een mooi Ligconcert, met onder andere klankschalen, gepland. Inschrijven hiervoor geschiedt via de website.

Lounge

'Vitality World' heeft naast bovengenoemde ruimtes tevens een fijne lounge. Hier kun je vóór of na een dynamische en/of rustgevende yogasessie of een pittige bewegingsles relaxen en genieten van een kop biologische thee, smoothie of juice.

Aanmelden

Kan via de website; er zijn ochtend-, middag-, en avondlessen, die variëren van 3 tot 5 kwartier. Om een bewuste keuze mogelijk te maken biedt 'Vitality World' een gratis, proefweek aan. Òf een openingsactie, waarbij eenmalig gebruik gemaakt kan worden om 30 dagen voor € 30 onbeperkt lessen te volgen. Ook fijn om te weten dat er ruime (gratis) parkeergelegenheid is. [l]