Focus 2 houdt stand

ETTEN-LEUR - Het wil de jongste jeugd van KV Focus, de D1, maar niet lukken om hun wedstrijden te winnen. Toch trainen ze hard en doen zeker hun best in de wedstrijden maar deze week was Keep Fit 70 D1 te sterk.

Ook Focus B2 moest hun meerdere erkennen in het B1 team van Keep Fit. Focus B1 leed een nipt verlies tegen Ready 60 B1 en Focus A1 haalde een gelijkspel tegen Keep Fit 70 A1. Focus 23 speelde een goeie wedstrijd maar konden niet voorkomen dat de winst door Scheldevogels mee naar Bergen op Zoom ging. Focus 2 wist wel de punten in Etten-Leur/Zevenbergen te houden. Het leek makkelijker dan het was. Ze begonnen zelfs met een 4-0 voorsprong eer de tegenpartij tot scoren wist te komen. De tegenstanders waren meester in het ontregelen van het spel van Focus dat in het begin niet echt zijn eigen spel kon komen. Door onderlinge goede communicatie werden er oplossingen gevonden en met de rust was de stand 7-4 voor Focus 2. Het eerste punt in de tweede helft was voor Merwede/Multiplaat 7 maar daar kwamen dan ook weer 2 doelpunten van KV Focus tegenover te staan. Zo ging het nog even verder en nadat de scheidsrechter voor het einde gefloten had stond er 12-7 op het scorebord. Doelpunten van KV Focus in deze teamprestatie werden gemaakt door: Debbie en Christian elk 3 maal, Guus 2 maal en Selina, Susan, Angelique en Jan elk 1 maal Ook Focus 1 heeft goede zaken gedaan alhoewel het zwaar bevochten is. De Hazenkamp was niet naar Zevenbergen gekomen om de wedstrijd zomaar weg te geven. Spanning zat er voldoende in de zaal en gelukkig was het nu eens KV Focus die de winst wisten te houden. Prima resultaat en dat met slechts een punt verschil.