Mobiliteit & Comfort is voor velen een begrip geworden.
Mobiliteit & Comfort is voor velen een begrip geworden. Foto:

Mobiliteit & Comfort viert feest met ú!

ETTEN-LEUR - Op 14 februari 2014 opende Mobiliteit & Comfort haar deuren aan de Bisschopsmolenstraat 91 in Etten-Leur. Nu, 5 jaar later, is M&C voor velen een begrip geworden, met een groot assortiment, een eigen werkplaats en een enthousiast team. Voor Peter, Guy en Marja staat goede en vriendelijke service altijd bovenaan.

Mobiliteit & Comfort is in de regio de hulpmiddelenwinkel met het allergrootste assortiment. In de winkel treft u o.a. scootmobielen, driewielfietsen, rollators en rolstoelen. De relax/sta-op fauteuils van Nederlands fabricaat worden allen op maat gemaakt. Ook is er een hoek ingericht met bad-, douche- en toilethulpmiddelen. Maar ook vele artikelen die de dagelijkse verrichtingen in en om huis kunnen vergemakkelijken. Denkt u bijvoorbeeld aan aangepast bestek of (wel of niet opvouwbare) wandelstokken.

Verkoop

Mobiliteit & Comfort biedt zorgvuldig aandacht aan de wensen van de klant. Bij aanschaf van een scootmobiel worden er rijlessen gegeven, zodat niemand onvoorbereid aan het verkeer gaat deelnemen. "Want" zo zeggen Peter en Guy "wij willen 's nachts met een gerust hart gaan slapen". Voor de aankoop van een sta-op/relax maatfauteuil wordt een zgn. meetstoel gebruikt. Deze meet de zithoogte, zitdiepte, zitbreedte en armleuninghoogte van de toekomstige eigenaar, die altijd optimaal comfortabel moet kunnen zitten.

Eigen werkplaats

Mobiliteit & Comfort beschikt over een eigen werkplaats. De klant kan, onder het genot van een kopje koffie of thee, wachten op een kleine reparatie zoals het vervangen van een remkabel voor een rollator of het vervangen van een lekke band van een scootmobiel. Bij grote reparaties krijgt de klant vaak een vervangend hulpmiddel mee.

Erg belangrijk is de goede samenwerking met de Gemeente (ELZ), ergotherapeuten en fysiotherapeuten. Regelmatig worden er in het Anbarg informatie-avonden gegeven voor revaliderende patiënten, waarbij over alle mogelijkheden wordt voorgelicht.

Ook de nazorg is zeer belangrijk. Waar nodig wordt bij aflevering van een scootmobiel nogmaals rijles gegeven. Elke "scoot" heeft immers een ander dashboard en besturing.

De winkel

De sfeervolle, moderne winkel is overzichtelijk ingericht. De diverse hulpmiddelen staan per productgroep uitgestald. Veelal kan een rollator bij aanschaf direct vanuit de winkel mee naar huis genomen worden. Aan de klantentafel kunnen de klanten uitgebreid worden geadviseerd over de vele mogelijkheden. De koffie en thee staan altijd klaar.

Geheel in eigen beheer bestaat er ook de website www.mobiliteitencomfort.nl waar een nóg uitgebreider assortiment te vinden is. Op deze website treft men ook de webshop, zodat klanten die verder weg wonen ook geholpen kunnen worden.

Klantenkring

Mobiliteit & Comfort is zeer dankbaar voor de grote klantenkring die in de afgelopen 5 jaar is opgebouwd. Velen hebben hun weg naar de winkel inmiddels gevonden. Vaste klanten komen regelmatig zelfs alleen even binnenwippen voor een "bakske" en een praatje. Dat geeft het team een warm gevoel, want het betekent dat mensen zich er thuis voelen.

Het team

Peter en Guy zijn twee "oude rotten in het vak". Zij werken beiden sinds begin 90-er jaren in de hulpmiddelenbranche. De mannen vullen elkaar perfect aan. Zo was Peter jarenlang directeur bij een grote landelijke hulpmiddelenleverancier terwijl Guy voor datzelfde bedrijf bij diverse instellingen als ervaren senior-adviseur zijn werkzaamheden verrichtte. Grotere dealers huren hem nu nog regelmatig in om te adviseren bij complexe passingen. Marja komt uit een andere branche, zij werkte bijna 2 decennia voor onze grootste luchtvaartmaatschappij. Gedrieën vormen zij een team dat elkaar uitstekend aanvoelt en completeert. Ze gaan vol enthousiasme óp naar de volgende 5 jaar!

Februari = Feestmaand!

Vanwege het 5-jarig bestaan krijgt elke klant in februari een presentje en heeft Mobiliteit & Comfort een prachtige aanbieding! [l]