De start van een eerdere crossduathlon. FOTO PAUL VAN DONGEN
De start van een eerdere crossduathlon. FOTO PAUL VAN DONGEN paul van dongen

Crossduathlon Etten-Leur

ETTEN-LEUR - Op zondag 10 februari a.s. wordt de 19e editie van de MOS Accountants Crossduathlon georganiseerd.

We vertrekken dit jaar vanaf wijnboerderij De Santspuy, alwaar op een mooi droog veld de wisselzone wordt ingericht. Inschrijven gebeurt in een verwarmde kas en het omkleden in een grote verwarmde tent. Parkeren geschiedt op weilanden gelegen tegenover de wijnboerderij. Het hardloopparcours is helemaal nieuw. Het ATB-parcours is verrassend technisch. Locatie mooi en landelijk.

De crossduathlon kent twee startseries: 10.30u recreatieve serie 3 km lopen, 10 km ATB en 1.5 km lopen; 12.00u wedstrijdserie 6 km lopen, 20 km ATB en 3 km lopen.

De voorinschrijving is al gesloten maar op de dag zelf kunt U zich ook nog aanmelden. Alle verdere informatie over deze crossduathlon, waar zich nu al 175 deelnemers uit het gehele land en België voor aangemeld hebben, kunt u lezen op www.crossduathlonetten-leur.nl.

Koffie, thee, soep en broodjes alsook glühwein kunt u kopen in de verwarmde kas van waaruit een mooi overzicht is op de wedstrijd. Komt u meedoen en/of kijken? Tot zondag 10 februari in de Zandspui 45. [l]