Present in Vriendschap heeft uw stem nodig

ETTEN-LEUR - De stichting Present in vriendschap is genomineerd voor een mooie prijs, bij de Campagne van de ING “Help Nederland vooruit”. Deze ING campagne helpt lokale initiatieven van organisaties die Nederland sterker maken graag vooruit. Wij zijn blij dat we voor deze prijs genomineerd zijn en willen die ook graag in de wacht slepen. Daarvoor hebben we hulp nodig, hulp van alle inwoners van Etten-Leur.

Hoe kunt u ons helpen? Breng vóór 11 februari uw stem uit op ons. Bezoek daarvoor de volgende site: https://www.help nederland vooruit.nl/doel/stichting-present-in-vriendschap en stem.

Wat is ons doel?

Eenzaamheid of leven in isolement in de gemeente Etten-Leur te voorkomen en/of te bestrijden om bij te dragen aan het welzijn, welbevinden en geluk van de inwoners van de gemeente.

Personen in eenzaamheid worden bezocht door presentvragers. Via eigen georganiseerde activiteiten zoals gezellige middagen, excursies, lezingen e.d. alsmede het bezoeken van activiteiten in de gemeente, brengen we de presentvragers met elkaar in contact en in contact met anderen. Wij stimuleren het weer zelfstandig ontwikkelen van sociale activiteiten en meedoen in Etten-Leur.

De Stichting Present in Vriendschap is nu drie jaar actief en groeien geleidelijk waardoor we steeds meer personen kunnen ondersteunen. Wilt u meer weten wat we precies doen kijk dan op onze website www.presentinvriendschap.nl.

Met deze prijs kunnen we meer presentvragers helpen om uit hun isolement te komen. [l]