Folkgroep Navenant komen naar de inloopmiddag, Kees Schoone en John Hop (links). FOTO NAVENANT
Folkgroep Navenant komen naar de inloopmiddag, Kees Schoone en John Hop (links). FOTO NAVENANT Navenant

Activiteiten Wijkbelang Centrum-Oost

ETTEN-LEUR - Wijkbelang Centrum-Oost is actief in het organiseren van diverse activiteiten in deze sfeervolle wijk van Etten-Leur. Veel van die activiteiten vinden plaats in en om De Linde. Alle activiteiten die Wijkbelang Centrum-Oost organiseert zijn ook toegankelijk voor mensen die niet in de wijk Centrum-Oost wonen, tenzij dat nadrukkelijk in een publicatie wordt vermeld.

Bingo

Zaterdag 9 februari wordt weer de bekende bingo voor volwassenen gedraaid. Vanaf 18.30 uur gaan de deuren open en omstreeks 19.30 uur wordt gestart met de eerste ronde. Totaal worden 10 rondes gedraaid, met als laatste ronde een “superronde”. Tijdens de 2 pauzes wordt je getrakteerd op een lekkere snack. De medewerkers van De Linde zijn dan ook graag bereid om eenieder, tegen zeer schappelijke prijzen, te voorzien van een drankje. Omstreeks 22.00 uur zal het tijd zijn voor de laatste (super)ronde, zodat tegen 22.30 uur kan worden afgesloten.

Inloopmiddag

Zondag 10 februari wordt een inloopmiddag georganiseerd. Eenieder, jong en oud, is dan van harte welkom in wijkgebouw De Linde vanaf 14.00 tot 17.00 uur. Het eerste kopje koffie / thee is gratis. De muzikale omlijsting wordt dit keer verzorgd door twee leden van “folkband” Navenant. Kees Schoone (accordeon) en John Hop (trekzakken) gaan de bezoekers aangenaam verrassen met aantrekkelijke deuntjes en tranentrekkende ballades. Navenant speelt (al ruim 40 jaar) o.a. polka’s, jigs, walsen en foxtrots. Het repertoire vindt zijn oorsprong vooral in Ierland, Frankrijk en België. Ze treden, vanaf ca. 14.30 uur, zowel voor als na de pauze ongeveer 3 kwartier op. De heren gaan jullie een onvergetelijke, gezellige en sfeervolle middag bezorgen. Je mag dit, voor Etten-leur, unieke optreden niet missen!

Kinderbingo

Woensdag 13 februari zijn de kinderen, vergezeld door ouders en/of opa’s en oma’s van harte welkom om te proberen een leuke prijs binnen te slepen. Heel leuk om te zien hoe geconcentreerd die kleintjes al het bingospel beheersen. Maar natuurlijk letten de begeleiders ook een beetje mee op! Tot ziens dus in De Linde, Wipakker 16 in Etten-Leur. Ruim voldoende parkeergelegenheid aanwezig achter het politiebureau! Te voet of met de fiets ook bereikbaar vanaf de Lambertusstraat! [l]